Over ons

112-Glasstad.nl is de nieuwspagina met 112-nieuws uit Leerdam en omstreken. De website staat volledig los van alle hulpdiensten en is ook geen eigendom van zowel de ambulancediensten, politie of brandweer. De makers van de website zijn ook op geen enkele manier verbonden aan een van deze diensten.

De website wordt met uiterste zorg samengesteld, maar de juistheid van de verstrekte informatie kan niet worden gegarandeerd. Deze kan op elk moment zonder opgaaf van reden gewijzigd worden. De websitebeheerder kan niet garanderen dat de website foutloos/niet naar behoren werkt.

Privacy

De privacy van betrokkenen is voor ons van groot belang. Wij proberen daar dan ook zo veel mogelijk rekening mee te houden. Gezichten van slachtoffers of omstander, kentekens van voertuigen en merken van bedrijven zullen ten alle tijden onherkenbaar gemaakt worden. Ook zullen wij in geen geval de namen en volledige adressen van betrokkenen kenbaar maken. Bent u van mening dat de privacy toch in het geding is, neem dan contact met ons op via onze social mediakanalen of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Reageren

Wij geven u de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten. Hiervoor geeft u uw naam en e-mailadres op. Niet alleen zodat wij indien nodig contact met u op kunnen nemen, maar ook zodat wij spamreacties kunnen tegengaan. Dit geldt ook voor ons contactformulier.

Wanneer u reageert vragen wij u wel met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het niet toegestaan om te discrimineren, schelden of het oproepen tot haat of geweld. Met andere woorden: Houdt het netjes. Ga respectvol met elkaar om. Een discussie mag best, maar maak het niet te persoonlijk.