Leerdamse arrestantenverzorger (29) voor de rechter vanwege verdenking van ontucht met vrouwelijke verdachte

ROTTERDAM – Een 29-jarige Leerdamse arrestantenverzorger moet dinsdag voor de rechter verschijnen omdat hij ervan verdacht wordt dat hij ontuchtige handelingen heeft gepleegd met een vrouwelijke verdachte. Dat meldt het AD.

Het incident vond in augustus 2020 plaats in een cellencomplex op het politiebureau in Rotterdam. De vrouwelijke verdachte (22) zou enkele dagen na haar arrestatie, ze wordt verdacht van betrokkenheid bij een gewapende woningoverval in de havenstad, onder meer gedwongen zijn de Leerdammer te bevredigen. De Leerdamse arrestantenverzorger is in januari van dit jaar aangehouden en buiten functie gesteld. Inmiddels is zijn voorlopige hechtenis opgeheven en mag hij de voorbereidende rechtszaak van dinsdag in vrijheid afwachten.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.