Politie vraagt hulp van burgers bij indammen overlast en verdachte situaties Groenzoom

LEERDAM – De politie vraagt via Facebook de hulp van de burgers bij het indammen van de overlast en verdachte situaties rondom de Groenzoom in Leerdam.

Volgens de politie is het al enige tijd onrustig rondom de Leerdamse straat. Afgelopen maandag ging er op de parkeerplaats aan de zijkant van de flat een auto in vlammen op nadat deze in brand was gestoken. De politie roept de burgers op om hen ter helpen bij het indammen van de overlast. “Ziet of hoort u dingen gebeuren die u niet vertrouwd? Maak foto’s, noteer kentekens en schrijf signalementen op. Bel 112 of meld het anoniem bij meld misdaad anoniem via 0800-7000.”, aldus de politie.

Een gedachte over “Politie vraagt hulp van burgers bij indammen overlast en verdachte situaties Groenzoom

  1. Het is van het zotte hoeveel er hier gesloopt word in Leerdam. Ook in de liften laten ze hun behoeftes achter, ik snap ook sommige ouders niet. Snachts spoken ze door de straten, en ach een auto inbraak moet ook kunnen. Zelfs afgesloten in fietsstallingen wordt je fiets gesloopt. Ben vroeger geen lieverdje geweest maar dit gaat nergens meer over. En dan ook nog het geluidsoverlast van die auto’s waar dan van die jonge gasten inzitten. S’Avonds durven we hoop mensen de deur niet meer uit. Ik baal als de avondklok gaat versoepelen dan gaat het weer erg druk worden met die herry auto’s.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.