Invallen in woningen in Leerdam en Delft vanwege onderzoek naar crimineel samenwerkingsverband

LEERDAM/DELFT – De politie heeft maandag 15 februari meerdere invallen gedaan in woningen in Leerdam en Delft (Zuid-Holland) vanwege een groot onderzoek naar een crimineel samenwerkingsverband.

Bij een controle van een persoon in 2019 trof de politie een groot geldbedrag aan. Het onderzoek dat daarop volgde leidde naar een crimineel samenwerkingsverband dat verdacht wordt van handel in verdovende middelen. Tijdens de onderzoeksperiode kreeg het team van onder andere de recherche steeds meer zicht op het reilen en zeilen van het criminele samenwerkingsverband.

Op basis van alle informatie zijn op maandag 15 februari 4 woningen onderzocht. Het gaat om 3 woningen in Leerdam en 1 in Delft. Daarbij zijn verdovende middelen en vele tienduizenden euro’s aangetroffen. Ook zijn drie voertuigen in beslag genomen en een grote hoeveelheid designerartikelen waaronder tassen, kleding en zonnebrillen. Er zijn vijf aanhoudingen verricht, 3 mannen en 2 vrouwen. Zij worden donderdag 18 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.