Paard overleden na aanrijding in Kedichem; automobilist doorgereden

KEDICHEM – Een paard is maandagmiddag 16 november om het leven gekomen na een aanrijding in Kedichem.


De vrouwelijke ruiter reed omstreeks 15:30 uur met haar paard op de Nieuweweg toen zij met hoge snelheid werd ingehaald door de bestuurder van een witte auto. Het paard werd geraakt aan de achterbenen en moest vanwege de verwondingen door een dierenarts worden ingeslapen. De automobilist is even gestopt maar reed daarna door in de richting van Leerdam. De vrouwelijke ruiter kwam met de schrik vrij.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de witte auto, mogelijk een Volkswagen Caddy. De auto heeft vrijwel zeker schade aan de linker voorzijde. Ook is de politie op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige auto. Deze is mogelijk getuige geweest. Eenieder die tips heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Geplaatst op: 16-11-2020 18:05 uur

Een gedachte over “Paard overleden na aanrijding in Kedichem; automobilist doorgereden

  1. Automobilist racen vaak zo hard langsā€¦en dan nog zeggen ik reed echt niet zo hard. Hopelijk wordt deze bestuurder gevonden en flink gestraft. Sterkte voor de ruiter die haar liefde af heeft moeten geven.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.