Vier (poging tot) woninginbraken in vijf dagen

HERWIJNEN/LEERDAM/SCHOONREWOERD – De politie heeft tussen donderdag 5 en dinsdagochtend 10 november vier woninginbraken of pogingen daartoe geteld in Herwijnen, Leerdam en Schoonrewoerd. Dat blijkt uit de misdaadkaart op politie.nl.

In totaal waren er 3 pogingen tot woninginbraak en 1 daadwerkelijke woninginbraak. De pogingen tot woninginbraak werden gedaan in Leerdam (5 november: postcodegebied 4142 en 9 november: postcodegebied 4141) en Herwijnen (nacht van 8 op 9 november: postcodegebied 4171). De daadwerkelijke woninginbraak vondt plaats op 8 november in Schoonrewoerd (postcodegebied 4145). Alleen van de poging tot inbraak in Herwijnen is bij deze redactie bekend dat dit gebeurde aan de Mert. Van de overige zaken is geen precieze locatie bekend.

Heeft u in een van de gevallen iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geplaatst op: 10-11-2020 11:51 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.