Wijkagenten klaar met achterlaten van rommel bij jongerenontmoetingsplek en Rietput

HEUKELUM/LEERDAM – Wijkagenten Martin Bekkenk en Marcel van Nieuwpoort zijn klaar met het feit dat er rommel achtergelaten wordt bij de Rietput in Heukelum en de jongerenontmoetingsplek (JOP) aan de Bruininxdeelsekade in Leerdam.

Beide wijkagenten deelden zondag 18 oktober via hun social media foto’s van de bevuilde locaties. “Ik kan/wil niet begrijpen dat zo’n mooi stukje natuur bevuild wordt.”, stelt Bekkenk verontwaardigd over de Heukelumse Rietput. Ook van Nieuwpoort is niet blij met de rommel die hij aantrof bij de JOP. “Als iedereen zijn of haar rotzooi opruimt kan men blijven genieten van deze verblijfplaats. Neem je verantwoording.”, schrijft hij bij de foto’s. “De meeste zorgen maak ik mij over de stukken glas overal.” Volgens Bekkenk helpt alleen het uitschrijven van een bekeuring nog tegen de overlast. “Waarschuwen heeft hierbij geen zin, een bekeuring misschien wel.”

Foto boven: Wijkagent Marcel van Nieuwpoort

Geplaatst op: 18-10-2020 12:30 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.