Weer nepagenten actief in Vuren; groot geldbedrag buitgemaakt

VUREN – In Vuren zijn opnieuw nepagenten actief. Dat meldt de Culemborgse wijkagent Hans van Heumen op Instagram.

Van Heumen kreeg vrijdagavond 16 oktober een melding dat twee personen waren overvallen door de nepagenten. Het incident speelde zich omstreeks 18:15 uur af op de N848, ter hoogte van de Vijfhoevenweg. De slachtoffers kregen een stopteken en werden onderworpen aan een controle. Hierbij werd een groot geldbedrag buitgemaakt. Vervolgens gingen de nepagenten er vandoor.

Op dinsdag 29 september was het ook al raak. Een man werd die ochtend door nepagenten beroofd van onder meer zijn paspoort. Volgens van Heumen zijn vooral buitenlandse personen die een auto gaan kopen of net hebben gekocht vaak het slachtoffer van nepagenten. “Mocht u tijdens de controle een vreemd gevoel krijgen, dan mag u altijd 112 bellen.”, benadrukt van Heumen. Het onderzoek naar de daders is in volle gang.

Geplaatst op: 17-10-2020 08:57 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.