Cindy Siebers per januari 2021 wijkagent in Geldermalsen

HERWIJNEN/VUREN – Cindy Siebers, wijkagent van Herwijnen en Vuren, maakt per januari 2021 de overstap naar Geldermalsen. Dat laat wijkagent Django van Ekeren dinsdag 6 oktober weten via zijn Twitterpagina.

Van Ekeren, nu nog wijkagent in Geldermalsen Centrum en West maakt per 1 januari de overstap naar Tiel-Noord. Hij volgt daar Erwin van Dalen, oud wijkagent van Herwijnen en Vuren, op die deze maand naar Tiel-Centrum vertrok. Via Twitter laat van Ekeren weten dat Cindy Siebers zijn vervanger wordt.

Siebers werd in juni 2019 aangesteld als waarnemend wijkagent voor Herwijnen en Vuren. Zij nam die taak over van Sanne van den Brink die naar Tuil, Haaften, Hellouw en een deel van Waardenburg vertrok. Van den Brink was destijds waarnemend wijkagent voor de naar Tiel vertrokken Erwin van Dalen. Hij was tussen 2015 en maart 2019 de wijkagent van Herwijnen en Vuren. In september 2019 werd Siebers aangesteld als vaste wijkagent.

Ondanks dat Siebers vertrekt als wijkagent van Herwijnen en Vuren zal zij niet helemaal uit het straatbeeld verdwijnen. “Cindy blijft in West Betuwe dus die kennis gaat niet verloren.”, stelt Django van Ekeren. Wie Cindy Siebers zal vervangen als wijkagent van Herwijnen en Vuren en per wanneer dat zal zijn is nog niet bekend.

Foto: Twitter @wijkagentC

Geplaatst op: 06-10-2020 18:29 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.