Gorinchemmer (23) vliegt met auto uit de bocht op N848; rijbewijs ingevorderd

VUREN – Een 23-jarige man uit Gorinchem is in de vroege ochtend van zondag 28 juni met zijn auto uit de bocht gevlogen op de N848 bij Vuren.

Het ongeval gebeurde omstreeks 05:00 uur. De man reed in de richting van de A15 toen het vlak na het tankstation mis ging. De man vloog uit de bocht en raakte daarbij twee boompjes en een lantaarnpaal.

Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de man niet meer bij zijn auto was. Agenten hebben de man thuis bezocht en aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. De man verklaarde aan de agenten dat de sleutels van zijn auto eerder waren gestolen. Om te onderzoeken of de man daadwerkelijk in de auto heeft gereden hebben agenten de uitgeklapte airbag in beslag genomen om deze te onderzoeken op DNA sporen.

De man is door de agenten naar het politiebureau in Gorinchem overgebracht voor een ademanalyse. Hij blies uiteindelijk 375 ug/l. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Het Openbaar Ministerie bepaalt welke straf de man krijgt. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: Hulpdiensten Gorinchem/Max Liet

Geplaatst op: 28-06-2020 13:49 uur

Een gedachte over “Gorinchemmer (23) vliegt met auto uit de bocht op N848; rijbewijs ingevorderd

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.