Drie aanhoudingen voor inbraak bij Leerdams autobedrijf

LEERDAM – De politie heeft 3 personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een inbraak in een autobedrijf in Leerdam in juni 2019.

Bij de inbraak, die in het weekend van 9 tot 11 juni 2019 werd gepleegd bij het bedrijf aan de Industrieweg, werden vier auto’s gestolen. Eén van de auto’s crashte bij een ongeval in Culemborg. Door deze crash werd de inbraak ontdekt. De drie andere auto’s werden later, onder meer na een achtervolging, teruggevonden in Acquoy, Beesd en Vianen.

Bureau Hengeveld

Het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedde op 11 januari 2020 aandacht aan de zaak. Hier werden onder meer bewakingsbeelden getoond. De uitzending leverde in totaal 6 tips op. De politie laat donderdag 7 mei weten dat zij dankzij deze tips 3 aanhoudingen heeft kunnen doen. Het gaat om twee mannen van 22 jaar uit de gemeenten Zwolle en Vijfheerenlanden en een man van 24 jaar uit de gemeente West Betuwe. Zij zijn inmiddels verhoord.

Geplaatst op: 07-05-2020 11:20 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.