Bestuurders uit Vuren lopen tegen de lamp bij verkeerscontrole en ongeval in Brakel en Velddriel

BRAKEL/VELDDRIEL – Twee bestuurders uit Vuren zijn tussen vrijdagavond 7 en zaterdagochtend 8 februari tegen de lamp gelopen bij een verkeerscontrole in Brakel en een ongeval op de A2 bij Velddriel.

De verkeerscontrole werd door de politie Bommelerwaard georganiseerd in samenwerking met het team verkeer van de eenheid Oost-Nederland. Dit gebeurde vrijdagavond 7 februari tussen 19:30 uur en 22:00 uur aan de Van Heemstraweg in Brakel. Bij deze controle werd een 21-jarige bestuurder uit Vuren betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies tijdens een ademanalyse 135 ug/l, waar 88 ug/l is toegestaan omdat hij beginnend bestuurder is. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van één uur.

Enkele uren later, zaterdagochtend 8 februari omstreeks 04:15 uur, botste twee auto’s op elkaar op de A2 ter hoogte van Velddriel. Ook hier was een inwoner van Vuren bij betrokken. De 30-jarige man bleek net zoals zijn 21-jarige plaatsgenoot onder invloed van alcohol te zijn. Een ademanalyse leverde een uitslag van 740 ug/l op. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen. Tevens kreeg hij een rijverbod van negen uur en hij moet zich voor de rechter verantwoorden.

Geplaatst op: 08-02-2020 14:52 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.