Voorlopig geen matrixborden op A15 tussen knooppunt Deil en Gorinchem; verkeersintensiteit te laag

REGIO – Er komen voorlopig geen matrixborden op de A15 tussen Gorinchem en knooppunt Deil. Dat blijkt uit een tweet van Rijkswaterstaat als antwoord op een Twitteraar die zich openlijk afvroeg wanneer hier verandering in zou komen.

Aanleiding voor de tweet was een ongeval op de A15 bij Vuren enkele weken geleden waarbij een automobilist inreed op een file die was ontstaan door een eerder ongeval. Hierbij raakten meerdere personen gewond.

In een reactie op de tweet laat Rijkswaterstaat maandag 3 februari doorschemeren dat de komst van de matrixborden op dit deel van de snelweg er voorlopig niet in zit. “De reden hiervoor is dat dit deel van de A15 niet boven de minimale grenswaarde van verkeersintensiteit komt om de aanleg van matrix-signaalaangevers te kunnen verantwoorden.”

Geplaatst op: 03-02-2020 12:21 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.