Leerdammer (23) met verschillende soorten drugs aangehouden in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – Een 23-jarige Leerdammer is in de nacht van zondag 2 februari op maandag 3 februari met verschillende soorten drugs aangehouden in het Brabantse Wijk en Aalburg.

Agenten stonden omstreeks 01:00 uur met hun auto op een rotonde bij de kruising van de N267 en de Polstraat. Op dat tijdstip zagen zij een auto vanaf Wijk en Aalburg aan komen rijden. Op het moment dat de bestuurder de politieauto zag reed hij spontaan een erf op. Dat viel op en de agenten besloten deze verdachte situatie te controleren.

De bestuurder, een 23-jarige Leerdammer, kon geen verklaring geven waarom hij het erf op moest. Op de vraag of hij drugs bij zich had gaf hij direct aan een zakje amfetamine bij zich te hebben. Een verdere zoektocht leverde ook nog enkele XTC-pillen , ketamine, GHB en cocaïne op. De Leerdammer werd aangehouden en zijn auto werd voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht. Om te onderzoeken of hij ook onder invloed was tijdens het rijden werd er bloed bij hem afgenomen.

Bron: Politie.nl

Geplaatst op: 03-02-2020 11:28 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.