Bewakingsbeelden van autodiefstallen in Leerdam; wie herkent deze mannen?

LEERDAM – Het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld heeft zaterdag 11 januari aandacht besteed aan een inbraak bij een autobedrijf in Leerdam afgelopen juni, waarbij vier auto’s werden gestolen.

De inbraak vond plaats in het weekend van 9 tot 11 juni 2019. Dit gebeurde aan de Industrieweg. In het programma werden zaterdag bewakingsbeelden getoond van de inbraak en het met twee van de vier auto’s tanken zonder te betalen.

Tekst gaat verder onder de video

Een van de vier auto’s crashte in Culemborg, dit is het moment dat de eigenaar van het bedrijf de inbraak ontdekt na een telefoontje van de politie. De andere auto’s werden, na een achtervolging van een van hen, teruggevonden in Beesd, Acquoy en Vianen.

De politie is nog op zoek naar de mannen die op de bewakingsbeelden te zien zijn en heeft het sterke vermoeden dat de mannen uit de regio komen of hier tenminste goed bekend zijn. Heeft u meer informatie over deze zaak? Of herkent u deze mannen? Geef uw tip dan door via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Video: RTV Utrecht – Bureau Hengeveld

Geplaatst op: 11-01-2019 14:29 uur