Liveblog jaarwisseling 2019-2020

2020 staat voor de deur. Net zoals voorgaande jaren houden wij ook dit jaar van 11:00 uur tot 02:00 uur weer een liveblog bij van de incidenten rondom de jaarwisseling. Natuurlijk kunnen wij niet overal tegelijk zijn. Heeft u beeldmateriaal van een incident waar wij geen beeld van hebben? Stuur deze dan naar ons via een privébericht op Twitter of Facebook.

02:14 uur – Dit liveblog is gesloten. Wij zullen de berichtgeving op de social media hervatten.

01-01-2020 01:16 uur – Team 112-Glasstad.nl wenst u een gezond en veilig 2020!

22:17 uur – Deze keer staat de brandweer van Herwijnen aan de Mertsesteeg vanwege een afvalbrand.

21:35 uur – Brandweer Herwijnen is ter plaatse in Hellouw vanwege brandende autobanden aan de Zeek (foto), brandweer Asperen gaat naar Heukelum (foto 2) en brandweer Leerdam is opgeroepen voor een brand aan het Europaplein. Het vuur in Heukelum mag aan blijven, op voorwaarde dat het niet te groot wordt.

19:32 uur – Vanwege de drukte is de brandweer in de veiligheidsregio Utrecht overgeschakeld op Melding-in-app. Kort gezegd betekent dat dat de locatie van alle PRIO 2 en PRIO 3 meldingen pas in het voertuig bekend worden. Enkel PRIO 1 meldingen worden nu nog normaal gemeld. Ziet u de komende uren in Vijfheerenlanden ergens brandweer? Dan horen wij dat graag!

19:01 uur – Brandweer Herwijnen is ter plaatse bij een melding van een containerbrand aan de Mildijk in Vuren. Blijkt loos alarm te zijn.

18:37 uur – Inmiddels zijn de brandweer van Leerdam, Arkel en Schoonrewoerd ingezet geweest in Leerdam, Kedichem en Schoonrewoerd. De brand in Leerdam betrof een container aan de Koekoekstraat (foto).

18:05 uur – Opnieuw een buitenbrand voor de brandweer van Herwijnen. Aan de Peersteeg in Herwijnen staat een caravan in brand.

16:45 uur – De volgende buitenbrand is voor de Leerdamse spuitgasten. Aan de Mosgroen in Leerdam staat een dixi in brand.

16:05 uur – Brandweer Herwijnen is ter plaatse aan de Broekgraaf in Herwijnen. Daar is opnieuw een stapel autobanden in brand gestoken.

15:24 uur – De brandweer van Leerdam is wederom opgeroepen voor een buitenbrand. Deze keer aan de Dirk Karsstraat. Het betreft wederom een container.

Foto: Arnaut de Koster

14:23 uur – Ook de brandweer van Asperen is los. Aan de Crommen Camp in Heukelum was brand ontstaan tegen een schuurtje. Brand is onder controle.

13:49 uur – De eerste oud en nieuw brand van vandaag is een feit. Brandweer Leerdam staat aan de Prinses Marijkestraat in Leerdam vanwege een containerbrand.

31-12-2019 11:00 uur – Welkom bij dit liveblog. Blijf hier op de hoogte van de incidenten rondom de jaarwisseling. Heeft u beelden van incidenten, maar wij niet? Stuur deze dan naar ons via een privébericht op Twitter of Facebook.

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.