Leerdamse supermarkt ook maandag nog gesloten na brand

LEERDAM – De supermarkt aan het Eiland in Leerdam blijft ook maandag 25 november, 3 dagen nadat het beschadigd raakte door een brand, nog gesloten. Dat laat de supermarktketen waar de Leerdamse supermarkt onder valt desgevraagd weten.

In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 november ging het mis toen rond middernacht een dixi naast de supermarkt vlam vatte. De brandweer kon niet voorkomen dat de brand oversloeg naar het winkelpand. De supermarkt liep onder meer roet- en waterschade op. Als gevolg hiervan is de supermarkt al sinds vrijdag gesloten.

Naar het zich laat aanzien is de supermarkt nog wel een week dicht. “We moeten alles schoonmaken en alle producten moeten om veiligheidsredenen vernietigd worden. Zodra we weer open kunnen, zullen we dit communiceren.”, aldus de supermarktketen.

De politie heeft de brand in onderzoek en vermoed dat er sprake is van brandstichting. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: De schade aan de buitenkant van het pand op vrijdagmiddag – 112-Glasstad.nl

Geplaatst op: 25-11-2019 11:07 uur | Laatst bijgewerkt op: 25-11-2019 12:55 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.