Gewonde bij ongeval tussen vrachtwagens op A15 bij Gorinchem

GORINCHEM – Bij een ongeval tussen twee vrachtwagens op de A15 bij Gorinchem is donderdagochtend een persoon gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11:10 uur op de rijbaan richting Rotterdam, ter hoogte van afrit Arkel/Gorinchem-Oost. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een kleine vrachtwagen achterop zijn voorligger, een grote vrachtwagen.

De hulpdiensten uit de regio’s Zuid-Holland Zuid, Gelderland-Zuid en Utrecht kwamen massaal ter plaatse. Ook een traumahelikopter landde op de snelweg. De brandweer heeft de deur van de kleine vrachtwagen moeten verwijderen om de bestuurder uit zijn voertuig te halen. Door het landen van de traumahelikopter was de weg richting Rotterdam tijdelijk helemaal afgesloten. Er stond een file tot aan Knooppunt Deil.

De bestuurder van de kleine vrachtwagen is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omstreeks 12:30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Hulpdiensten Gorinchem/Max Liet

Geplaatst op: 07-12-2019 13:52 uur