Vissers vinden lichaam langs Waaldijk in Vuren; Geen sprake van misdrijf

Vissers vinden lichaam langs Waaldijk in Vuren; Geen sprake van misdrijf

VUREN – Langs de Waaldijk in Vuren is dinsdagmiddag 1 oktober een lichaam gevonden. Dat heeft de politie laten weten.

Het lichaam werd omstreeks 12:20 uur door vissers aangetroffen in de Waal, waarna zij de politie inschakelde. De recherche en forensische opsporing hebben ter plaatse onderzoek verricht, waarna het lichaam voor verder onderzoek is overgebracht naar Elst.

Dinsdagavond liet de politie weten dat het onderzoek werd afgerond. “Uit het onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. De familie is in kennis gesteld.” aldus een woordvoerder via Twitter. Over de identiteit van de persoon doet de politie verder geen uitspraken.

Foto: 112-Glasstad.nl

Geplaatst op: 01-10-2019 13:35 uur | Laatst bijgewerkt op: 01-10-2019 21:55 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.