Autoinbrekers slaan ook toe in Herwijnen

Autoinbrekers slaan ook toe in Herwijnen

HERWIJNEN – Nadat dinsdagochtend 24 september al bekend werd dat er in de voorgaande nacht een auto-inbraak was gepleegd in Vuren, is dinsdagavond bekend geworden dat autoinbrekers ook in Herwijnen hebben toegeslagen.

Nadat op deze website een bericht werd gepubliceerd over de inbraak in Vuren in de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 september kreeg de redactie via Facebook meerdere berichten dat autoinbrekers in diezelfde nacht ook hadden toegeslagen in Herwijnen.

Twee volgers meldden dat zij ook slachtoffer waren geworden van inbraken. Deze vonden plaats aan de Nieuwe Steeg en de Mijnliefflaan. Volgens wijkagent Cindy Siebers zijn dit niet de eerste inbraken. “Anderhalve week geleden zijn er ook twee inbraken geweest in Herwijnen” laat zij weten.

Of er naast deze inbraken nog meer incidenten zijn voorgevallen en of al deze inbraken iets met elkaar te maken hebben is niet duidelijk. Siebers laat weten dat de politie de komende nachten een extra oogje in het zeil zal houden.

Wanneer u iets verdachts ziet of hoort kunt u op dat moment bellen met 112. Heeft u achteraf meer informatie? Neem dan contact op met 0900-8844.

Geplaatst op: 24-09-2019 23:39 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.