Naam van na teamuitje overleden Leerdamse politieagent (42) vereeuwigd op monument bij hoofdbureau van Rotterdamse politie

ROTTERDAM – De naam van de Leerdamse politieagent die in 2014 om het leven kwam na een teamuitje is sinds kort vereeuwigd op een monument dat bij het hoofdbureau van de politie staat in Rotterdam.

De 42-jarige agent kwam in november 2014 om het leven bij een teamuitje in het Brabantse Hank. Een kabel van een tokkelbaan brak af waarna hij onder water terecht kwam. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd en overleed een week later.

Bijna 5 jaar na het fatale ongeval is de naam van de agent vereeuwigd op een monument bij het hoofdbureau van de eenheid Rotterdam aan het Doelwater in de havenstad. Het team waar de agent destijds werkte was onderdeel van die eenheid.

Op het monument staan nog 4 namen van agenten uit deze eenheid die overleden zijn. Zaterdag 21 september vond bij het bureau in Rotterdam een herdenkingsdienst plaats voor familie, collega’s en andere belangstellenden van de Leerdamse agent.

Foto: Politie Lek en Merwede

Geplaatst op: 21-09-2019 19:40 uur | Laatst bijgewerkt op: 21-09-2019 21:03 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.