Man (73) uit Asperen overleden na ongeval in Noordeloos

Man (73) uit Asperen overleden na ongeval in Noordeloos

NOORDELOOS – Bij een ongeval tussen een scootmobiel en een motorrijder op de N214 bij het Zuid-Hollandse Noordeloos is zondag 15 september een 73-jarige man uit Asperen om het leven gekomen. Dat laat de politie dinsdag weten.

Omstreeks 16:40 uur wilde de man met zijn scootmobiel de N214 bij Noordeloos oversteken. Hij werd hierbij geraakt door een motorrijder. De man op de scootmobiel raakte zwaargewond en werd naar een ziekenhuis in Utrecht gebracht. De motorrijder werd naar een ziekenhuis in Gorinchem gebracht.

Dinsdag liet de politie weten dat de zwaargewonde man aan zijn verwondingen is overleden. Het gaat om een 73-jarige man uit Asperen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Hulpdiensten Gorinchem / Max Liet

Geplaatst op: 17-09-2019 16:04 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.