Cindy Siebers officieel aangesteld als wijkagent van Herwijnen en Vuren

HERWIJNEN/VUREN – Cindy Siebers is officieel aangesteld als nieuwe wijkagent van Herwijnen en Vuren. Dat meldt zij donderdag 5 september zelf via Twitter.

Siebers is met haar aanstelling als wijkagent officieel de vervanger van Erwin van Dalen die op zijn beurt Herwijnen en Vuren na 4 jaar verliet voor het wijkagentschap in Tiel-Noord. Sinds juni was Siebers al waarnemend wijkagent nadat Sanne van den Brink haar waarnemerschap beƫindigde om wijkagent te worden in Haaften, Tuil, Hellouw en industrieterrein Waardenburg.

Cindy is geen onbekende in de voormalig gemeente Lingewaal. In 2017 verving zij al eens Linda Wilbrink gedurende een jaar als wijkagent van Asperen, Heukelum en Spijk omdat zij haar taken op dat moment niet kon uitvoeren.

Invulling wijkagenten compleet
Met de aanstelling van Cindy als wijkagent is de invulling van de wijkagenten in voormalig Lingewaal nu compleet. Naast Erwin van Dalen ging ook Linda Wilbrink aan de slag als wijkagent in Tiel en verliet hiemee eveneens na 4 jaar Asperen, Heukelum en Spijk. Voor haar is Martin Bekkenk in de plaats gekomen.

Martin en Cindy zijn te bereiken via telefoonnummer 0900-8844. U kunt dan naar hen vragen. Wanneer zij op dat moment niet bereikbaar zijn kunt u vragen een terugbelverzoek achter te laten. Zij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan. Ook zijn Martin en Cindy te volgen op Twitter en Instagram.

Social media accounts Martin en Cindy:

Geplaatst op: 06-09-2019 10:53 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.