Traumahelikopter landt in Herwijnen voor incident in woning

Traumahelikopter landt in Herwijnen voor incident in woning

HERWIJNEN – Een traumahelikopter is dinsdagavond 3 september geland in Herwijnen vanwege een incident in een woning.

Het incident gebeurde omstreeks 20:30 uur in een woning aan de Korshof. Naast de traumahelikopter kwamen ook een ambulance en de politie ter plaatse. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Volgens getuigen zou een persoon van een zolder zijn gevallen, maar een woordvoerster van de politie kon dit woensdag desgevraagd niet bevestigen. “De politie is ter plaatse gekomen ter ondersteuning van het medische personeel en voor de zorg van het slachtoffer. Verder is het geen politiezaak en doen wij geen onderzoek. Er was voor ons geen aanleiding dat er meer aan de hand was.” aldus de woordvoerster.

Over het slachtoffer kon de politie eveneens weinig zeggen. Wel is duidelijk dat het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Foto: 112-Glasstad.nl / Roy Verkerk

Geplaatst op: 04-09-2019 10:51 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.