Van babbeltruc verdachte vrouwen veroordeeld tot onvoorwaardelijke celstraf

Van babbeltruc verdachte vrouwen veroordeeld tot onvoorwaardelijke celstraf

LEERDAM – De twee vrouwen die eerder deze maand in Leerdam werden aangehouden op verdenking van het plegen van een babbeltruc zijn op woensdag 21 augustus veroordeeld tot een onvoorwaardelijke celstraf van 4 maanden. Dat meldt wijkagent Mark den Hartog vrijdag 30 augustus.

De vrouwen pleegde de babbeltruc op zaterdag 10 augustus bij een oudere dame aan de Koningin Emmalaan. Dankzij een getuige, die de meldkamer op de hoogte hield, kon de politie niet veel later de twee vrouwen aanhouden. Zij hadden de buit op dat moment nog bij zich. De getuige is op een later moment door de politie bedankt voor haar hulp.

Op 21 augustus mochten de vrouwen tijdens een snelrechtzitting tekst en uitleg geven over hun daden. Beide vrouwen werden veroordeeld tot een onvoorwaardelijke celstraf van 4 maanden.

Foto: Politie Vijfheerenlanden

Geplaatst op: 30-08-2019 19:57 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.