Leerdammer (34) aangehouden voor rijden onder invloed; politiehelikopter ingezet

Leerdammer (34) aangehouden voor rijden onder invloed; politiehelikopter ingezet

LEERDAM – Een 34-jarige Leerdammer is woensdagavond 10 juli in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij de aanhouding is een politiehelikopter ingezet. Dat laat een politiewoordvoerder donderdag 11 juli desgevraagd weten.

Omstreeks 21:30 uur kwam bij de politie een melding binnen van een ongeval op de Floris Radewijnszstraat. Ter plaatse bleek dat de 34-jarige Leerdammer tegen een aantal containers en een school te zijn gereden. Hierbij raakte niemand gewond. De 34-jarige Leerdammer werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol.

Omdat de man probeerde te vluchten en niet meewerkte bij de aanhouding werden meerdere politie-eenheden ingezet. Ook werd voor de zekerheid een politiehelikopter ingeschakeld. Deze heeft enige tijd boven Leerdam-West gevlogen. De man is overgebracht naar een politiebureau. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Foto’s: 112-Glasstad.nl

WhatsApp Image 2019-07-10 at 22.07.35

WhatsApp Image 2019-07-10 at 22.06.17

Geplaatst op: 11-07-2019 15:13 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.