Politie: “Aangehouden verdachte van overval in Vuren is bestuurder vluchtauto”

VUREN – De 18-jarige Gorinchemmer die donderdag 26 juni werd aangehouden als verdachte van de gewapende overval op een supermarkt in Vuren op 25 juni is de bestuurder van de vluchtauto. Dat zei politiewoordvoerster Anne Coenen woensdag 3 juli in Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland.

Dat betekent dat bij de overval geen twee maar drie daders betrokken zijn en dat de overige twee daders nog voortvluchtig zijn. De vluchtauto werd gezien door een getuige. Bij de overval werd het personeel bedreigd met een mes en raakte een medewerker lichtgewond nadat hij een schop kreeg

Filmpje
In de uitzending van woensdag werd voor het eerst bewegend beeld van de overvallers getoond. “Een omstander was gelukkig zo alert om een filmpje te maken van de overvallers” zei Coenen. Hoewel het filmpje relatief kort is hoopt de politie dat mensen de twee overvallers herkennen. “De overvaller die als laatste naar buiten komt heeft een heel opvallend loopje” aldus Coenen.

Tekst gaat verder onder de video

De politie is nog steeds op zoek naar mensen die meer weten van de overval. Ook zijn zij op zoek naar camerabeelden uit de buurt. Heeft u meer informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Screenshot van het filmpje uit de uitzending

Vuren overval

Geplaatst op: 03-07-2019 20:35 uur

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.