Aandacht voor gewapende overval op supermarkt Vuren in Bureau GLD

Aandacht voor gewapende overval op supermarkt Vuren in Bureau GLD

VUREN – Het opsporingsprogramma Bureau GLD, van Omroep Gelderland, besteed woensdag 3 juli aandacht aan de gewapende overval van vorige week op een supermarkt in Vuren.

De overval werd woensdagavond 26 juni gepleegd op een supermarkt aan de Mildijk in Vuren. Twee mannen van ongeveer 20 jaar oud kwamen omstreeks 18:30 uur de supermarkt binnen en bedreigden het personeel met een mes. Een medewerker raakte lichtgewond nadat hij een schop kreeg. Mede dankzij een alerte getuige wist de politie een dag later een 18-jarige Gorinchemmer aan te houden als verdachte.

Getuigen
De politie heeft inmiddels al met meerdere getuigen gesproken, maar vraagt mensen die zich nog niet hebben gemeld dit alsnog te doen via 0900-8844. Daarnaast is de politie ook op zoek naar camerabeelden uit de omgeving.

De uitzending van Bureau GLD is woendag 3 juli om 17:20 uur te zien op Omroep Gelderland.

Foto: Hulpdiensten Gorinchem / Max Liet

Geplaatst op: 02-07-2019 14:10 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.