Cindy Siebers waarnemend wijkagent van Herwijnen en Vuren

HERWIJNEN/VUREN – Cindy Siebers wordt met ingang van maandag 17 juni waarnemend wijkagent voor Herwijnen en Vuren.

Siebers vervangt Martin Bekkenk en Sanne van den Brink die de afgelopen maanden al waarnemend wijkagenten waren in Herwijnen en Vuren na het vertrek van Erwin van Dalen naar Tiel.

Bekkenk wordt maandag officieel aangesteld als vaste wijkagent van Asperen, Heukelum en Spijk. Hij vervangt Linda Wilbrink, die eveneens naar Tiel is vertrokken. Van den Brink wordt vaste wijkagent van Haaften, Tuil, Hellouw en industrieterrein Waardenburg.  Zij vervangt Vincent van der Steen. Als gevolg van een ongeval in 2018 heeft hij zijn taken als wijkagent recent neer moeten leggen.

Vacature
Zoals hierboven vermeld zal Cindy Siebers waarnemend wijkagent worden in Herwijnen en Vuren. Siebers is geen onbekende in de voormalige gemeente Lingewaal. In 2017 was zij al eens 11 maanden waarnemend wijkagent voor Asperen, Heukelum en Spijk omdat Linda Wilbrink haar taken niet kon uitvoeren vanwege een zwangerschap.

Siebers zal de taak van waarnemend wijkagent in Herwijnen en Vuren invullen totdat er een vaste wijkagent voor deze plaatsen is aangesteld. Hiervoor is binnen de politie een vacature uitgegaan. Naar verwachting zal er over enkele maanden een vaste vervanger voor Erwin van Dalen aangesteld worden.

Foto boven: Cindy Siebers (rechts) wordt in 2017 na haar waarnemend wijkagentschap als dank in het zonnetje gezet. Bron foto: Linda Wilbrink

Geplaatst op: 16-06-2019 15:21 uur

Een gedachte over “Cindy Siebers waarnemend wijkagent van Herwijnen en Vuren

Reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.