Camper raakt van de weg op A15; Berging uitgesteld tot na de spits

Camper raakt van de weg op A15; Berging uitgesteld tot na de spits

GORINCHEM – Op de A15 tussen Gorinchem en Vuren is vrijdagmiddag 31 mei een camper van de weg geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:50 uur in de richting van Nijmegen. Als gevolg van een klapband raakte de camper, met daarin 2 vrouwen (74 en 80 jaar oud) en een hondje, van de weg. Het voertuig kwam vervolgens op zijn kant tot stilstand in de berm, net voor een slootje. Politie en ambulance kwamen ter plaatse, maar de beide dames bleven ongedeerd. Een opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

Door het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten. Dit zorgde voor een kilometers lange file tussen Gorinchem-Oost en Leerdam. De berging van de camper is uitgesteld tot na de spits en zal omstreeks 20:00 uur beginnen.

Foto: Hulpdiensten Gorinchem / Max Liet

Geplaatst op: 31-05-2019 14:49 uur | Laatst bijgewerkt op: 31-05-2019 15:21 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.