Vrachtwagentje in vlammen op door brand in Vuren

Vrachtwagentje in vlammen op door brand in Vuren

VUREN – Een vrachtwagentje is zondagavond 26 mei in vlammen opgegaan door een brand in Vuren.

Even voor middernacht werd de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Laaglandseweg. Omdat het een bedrijfspand betrof zette de brandweer op voorhand veel materieel in. Naast de brandweer van Herwijnen kwamen ook een blusvoertuig uit Asperen en een ladderwagen uit Gorinchem ter plaatse.

Ter plaatse bleek het niet te gaan om een gebouwbrand, maar om een voertuigbrand. Naast het pand stond een vrachtwagentje in brand. De brandweer had het vuur even voor 00:30 uur onder controle. De ladderwagen van de collega’s uit Gorinchem bleek uiteindelijk niet nodig te zijn.

Van het vrachtwagentje is weinig over. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Hulpdiensten Gorinchem / Max Liet

Geplaatst op: 27-05-2019 09:19 uur Laatst bijgewerkt op: 27-05-2019 19:08 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.