Brandweer Schoonrewoerd haalt 5e plaats bij wedstrijden in ’s Gravenmoer

Brandweer Schoonrewoerd haalt 5e plaats bij wedstrijden in ’s Gravenmoer

‘S GRAVENMOER – De brandweer van Schoonrewoerd heeft zaterdag 11 mei de 5e plaats behaald bij brandweerwedstrijden in het Noord-Brabantse ’s Gravenmoer.

Aan de wedstrijden, in de klasse 112, namen 9 ploegen deel uit de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. De inzet was een plaats in de top 3. Deze geeft recht op deelname aan de volgende ronde.

Scenario
De deelnemende ploegen kregen een ongeval als scenario. Een auto met paardentrailer is midden in een woonwijk gaan slingeren omdat de banden van de trailer het hadden begeven. De bestuurder van de auto bleek onder invloed van alcohol te zijn. Mede hierdoor reed de auto een plein op waar op dat moment een clubje mensen een spelletje Jeu de Boules speelt. Een van de personen raakt bekneld onder de trailer. Een ander persoon komt klem te zitten tussen de auto en een boom. in de trailer bevond zich een IBC met illegaal getankte dieselolie. Deze is door het slingeren voorover gekanteld in de trailer.

Uitslag
Hieronder de volledige uitslag van de 1e ronde gewestelijk in de klasse 112. De top 3 gaat door naar de 2e ronde gewestelijk. Voor post Schoonrewoerd betekent de behaalde 5e plaats helaas uitschakeling.

1: Oud-Beijerland 2
2: Kruisland
3: Liempde
4: Vught 2
5: Schoonrewoerd
6: Melissant
7: Steenbergen
8: Waalwijk
9: Heinenoord

Geplaatst op: 13-05-2019 13:29 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.