Dodelijk slachtoffer van ongeval tussen trein en auto in Leerdam is vrouw (91) uit Lelystad

Dodelijk slachtoffer van ongeval tussen trein en auto in Leerdam is vrouw (91) uit Lelystad

LEERDAM – Het slachtoffer die zondag 5 mei om het leven kwam bij een ongeval tussen een trein en een auto in Leerdam is een 91-jarige vrouw uit Lelystad. Dat laat de politie vrijdag 10 mei desgevraagd weten.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:45 uur bij een spoorwegovergang aan de Koenderseweg. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. Alle hulp kwam voor de vrouw te laat. Het treinverkeer tussen Gorinchem en Leerdam was urenlang ontregeld. Omstreeks 21:00 uur konden de eerste treinen pas weer rijden.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval loopt nog. Daarom kon de politie daar nog niets over zeggen.

Geplaatst op: 10-05-2019 10:58 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.