Automobilist rijdt door na ongeval in Leerdam; Politie zoekt getuigen

Automobilist rijdt door na ongeval in Leerdam; Politie zoekt getuigen

LEERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een zogenaamd verlaten plaats ongeval in Leerdam.

Het ongeval gebeurde vrijdagavond 19 april op de Patrimoniumstraat. Daar werd omstreeks 21:00 uur een 83-jarige fietsster aangereden door een automobilist. De automobilist is daarna doorgereden. De 83-jarige fietsster raakte ernstig gewond.

Kort na de aanrijding werd op basis van getuigenverklaringen een bestuurder van een blauwe Volkswagen aangehouden. Nader onderzoek heeft echter uitgewezen dat niet hij, maar de bestuurder van een grijze Mercedes Vito bij het ongeval betrokken was. De man is hierop vrijgelaten.

Getuigen

De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder. Het voertuig betrof een grijze Mercedes Vito met donkerkleurige dakrails en gele koplampverlichging. Heeft u meer informatie over het ongeval of die kan leiden naar de identiteit van de bestuurder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000. Ook is de politie geïnteresseerd in camerabeelden. Heeft u beelden? Neem ook dan contact op met de politie.

Geplaatst op: 21-04-2019 19:50 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.