Brandweer Asperen verleent hulp bij dodelijk ongeval op A18 bij Wehl

Brandweer Asperen verleent hulp bij dodelijk ongeval op A18 bij Wehl

WEHL – De brandweer van Asperen heeft zaterdag 13 april hulp verleend bij een dodelijk ongeval op de A18 bij het Gelderse Wehl. Dat schrijft de ploeg op haar Facebookpagina.

De ploeg was op de terugweg naar de kazerne na wedstrijden te hebben gespeeld in Lichtenvoorde. Op de A18 bij Wehl waren zij getuige van een ernstig ongeval. Bij het ongeval kwam een 25-jarige automobilist uit Zevenaar om het leven. De man reed om nog onbekende reden tegen het verkeer in over de A18 toen hij op twee andere voertuigen botste.

Een 54-jarige man uit Huissen raakte zwaargewond en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. De brandweer van Asperen kreeg hierbij assistentie van onder meer de brandweer uit Kootwijkerbroek en Nijkerk. Twee inzittenden van een derde auto raakte niet gewond.

Foto boven: Brandweer Asperen

Geplaatst op: 14-04-2019 18:30 uur | Laatst bijgewerkt op: 14-04-2019 18:40 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.