KleurrijkWonen waarschuwt voor oplichters in Leerdam

KleurrijkWonen waarschuwt voor oplichters in Leerdam

LEERDAM – De woningcorporatie KleurrijkWonen waarschuwt voor oplichters in de Molukse wijk in Leerdam.

Afgelopen week zou volgens KleurrijkWonen bij minimaal twee bewoners en sticker van een verhuurbedrijf op de luifel van de woning zijn geplakt. Bij één bewoonster wilden mannen het zonnescherm van de woning schroeven. De mannen vertelden dat zij deze binnenkort moet verhuizen naar de nieuwbouw in Broekgraaf vanwege het onderhoud van de woningen dat binnenkort plaats zal vinden. De geschrokken bewoonster wist de mannen weg te sturen. Er is aangifte gedaan bij de politie.

Onderhoud
KleurrijkWonen geeft aan druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor het onderhoud van de woningen. Zij geven aan dat de medewerkers van de aannemer hun bezoek en werkzaamheden altijd aankondigen. Ook kunnen zij zich altijd legitimeren. Dit geldt ook voor medewerkers van KleurrijkWonen. KleurrijkWonen vraagt bewoners bij twijfel om contact met de woningcorporatie op te nemen en de politie in te schakelen.

Geplaatst op: 08-04-2019 14:07 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.