Brandweer Schoonrewoerd sluit eerste wedstrijd voor VRU af met 3e plaats in Maarssen

Brandweer Schoonrewoerd sluit eerste wedstrijd voor VRU af met 3e plaats in Maarssen

MAARSSEN – De wedstrijdploeg van de brandweer uit Schoonrewoerd heeft zaterdag 30 maart haar eerste wedstrijd voor de Veiligheidsregio Utrecht in het Utrechtse Maarssen afgesloten met een 3e plaats.

De ploeg uit Schoonrewoerd nam het in de klasse 112 op tegen 9 andere ploegen uit de Veiligheidsregio Utrecht. De inzet was een plaats in de eerste ronde gewestelijk.

Scenario
De ploegen kregen een uitdagend scenario voorgeschoteld. Een onwel geworden automobilist reed met zijn voertuig tegen de gevel van een partycentrum. De bestuurder had een hartstilstand en moest worden gereanimeerd. Het pand werd op het moment van het ongeval gesloopt. Een van de werklieden was op een dakje bezig met een gasbrander. Door de klap liet hij deze vallen met als gevolg dat er brand was ontstaan welke door was geslagen naar binnen. Ook viel de ladder omver. Een andere werknemer was in het pand bezig met het demonteren van de lichtinstallatie. Door de schrik van de klap liet hij een touw uit zijn handen laten glijden waardoor een stellage op zijn been is gevallen. Hij viel hierdoor op de grond.

Uitslag
De top 3 van de wedstrijd plaatst zich voor de eerste ronde gewestelijk. Deze worden in mei gespeeld.

Volledige uitslag:

  1. Linschoten 2
  2. Zeist 2
  3. Schoonrewoerd
  4. Vinkeveen 2
  5. Nieuwegein
  6. Houten 2
  7. Kockengen 2
  8. Woudenberg
  9. Eemnes
  10. Maartensdijk
Geplaatst op: 31-03-2019 15:26 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.