Mobiel Media Lab keert terug naar Leerdam

Mobiel Media Lab keert terug naar Leerdam

LEERDAM – Het Mobiel Media Lab van de politie keert terug naar Leerdam. Dat heef de politie Vijfheerenlanden bekend gemaakt.

Het Mobiel Media Lab (MML) is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt.

Het is niet de eerste keer dat het MML Leerdam aandoet. In 2016, 2017 en 2018 bracht de truck al eens een bezoek aan de Glasstad. In 2018 werd hij een week lang ingezet om de Leerdamse scholieren les te geven over onder andere cyberpesten en het gebruik van mobiele telefoons.

Op dinsdag 2 april zal het MML voor de vierde keer Leerdam aandoen. De grote vrachtwagen is dan van 10:00 uur – 16:00 uur te vinden op het Eiland. U kunt dan kennis maken met de Politie Vijfheerenlanden, uw wijkagent en diverse partners zoals buurtpreventie, jongerenwerk en handhaving.

Foto boven: Archief 112-Glasstad.nl

Geplaatst op: 28-03-2019 10:58 uur | Laatst bijgewerkt op: 29-03-2019 10:34 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.