Gemeente Vijfheerenlanden zoekt eigenaar van weggesleept voertuig in Leerdam

Gemeente Vijfheerenlanden zoekt eigenaar van weggesleept voertuig in Leerdam

LEERDAM – De gemeente Vijfheerenlanden is op zoek naar de eigenaar van een voertuig dat op 25 februari werd weggesleept in Leerdam.

Het voertuig, dat in slechte staat bleek te zijn en geen kentekenplaten had, stond geparkeerd op een parkeerterrein langs de Lingedijk. De gemeente heeft het voertuig weg laten slepen omdat deze in strijd was met artikel 5 lid 5 van de gemeentelijke Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Daarin staat dat het “verboden is om een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren”.

Omdat het de gemeente niet lukt de eigenaar te achterhalen vragen zij nu dat deze zich meldt bij de afdeling handhaving van de gemeente Vijfheerenlanden via 088-5997000. Wanneer de eigenaar of houder van het voertuig zich niet voor 27 mei meldt zal de gemeente overgaan tot vernietiging van het voertuig.

Foto: Gemeente Vijfheerenlanden

Geplaatst op: 05-03-2019 13:33 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.