Politie zoekt getuigen van babbeltruc in Leerdam

Politie zoekt getuigen van babbeltruc in Leerdam

LEERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een babbeltruc welke op woensdagavond 13 februari heeft plaatsgevonden in Leerdam.

Tussen 18:30 uur en 18:50 uur belde een manspersoon aan bij een woning aan de Oranjehof. De man overrompelde de 90-jarige bewoonster met het verhaal dat er iemand van het dak wilde springen. De man vroeg de vrouw in de woning om gereedschap. Dit zou hij nodig hebben om de persoon van het dak te redden. Ondertussen ziet hij kans een onbekende hoeveelheid geld en sieraden weg te nemen, waarna hij de woning weer verlaat.

De politie zoekt getuigen van deze babbeltruc. Heeft u rond dit tijdstip iemand gezien die zich verdacht gedroeg in de omgeving van de Oranjehof Leerdam? Of heeft u andere tips? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geplaatst op 16-02-2019 16:40 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.