Meerdere bestuurders betrapt op rijden onder invloed bij controle in Spijk

Meerdere bestuurders betrapt op rijden onder invloed bij controle in Spijk

SPIJK – Bij een controle in Spijk zijn afgelopen weekend meerdere bestuurders betrapt op het rijden onder invloed. Dat laat de politie West Betuwe donderdagmiddag 14 februari weten op haar Facebookpagina.

De controle werd vrijdagavond 8 februari uitgevoerd bij de rotonde aan de Spijksesteeg. In totaal werden volgens de politie drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Eén bestuurder reed onder invloed van drugs. Of er verder nog overtredingen zijn waargenomen heeft de politie niet bekend gemaakt.

Foto: Hulpdiensten Gorinchem / Max Liet

Geplaatst op 15-02-2019 10:19 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.