Meerdere slachtoffers bij kettingbotsing op A15 bij Herwijnen

Meerdere slachtoffers bij kettingbotsing op A15 bij Herwijnen

HERWIJNEN – Bij een kettingbotsing op de A15 bij Herwijnen zijn donderdagavond 14 februari meerdere slachtoffers gevallen.

Het ongeval, waarbij 7 voertuigen waren betrokken, gebeurde omstreeks 21:00 op de rijbaan richting Gorinchem. Volgens de brandweer van Waardenburg, die onder andere met spoed ter plaatse kwam, zijn er zes slachtoffers gevallen. Twee van hen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. “We hebben één auto weg moeten lieren om een slachtoffer te bevrijden” schrijven zij op Instagram.

Hoe de kettingbotsing kon gebeuren is niet bekend. De weg richting Gorinchem werd direct volledig afgesloten tussen knooppunt Deil en afslag Leerdam. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Twitter OVD Rijkswaterstaat Bas ( @OVD_Bas )

Geplaatst op 14-02-2019 23:17 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.