Auto rijdt van Horndijk in Leerdam

Auto rijdt van Horndijk in Leerdam

LEERDAM – Een auto is zondagmiddag 10 februari van de dijk gereden in Leerdam.

Het ongeval gebeurde even voor 17:00 uur aan de Horndijk. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en kwam vervolgens onder aan de dijk op zijn kop aan het water tot stilstand. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Volgens een woordvoerder van de politie raakte echter niemand gewond. “Het betrof een eenzijdig ongeval met enkel materiële schade” laat hij desgevraagd weten. De bestuurder kon zelfstandig uit zijn voertuig komen.

Geplaatst op 11-02-2019 12:34 uur | Laatst bijgewerkt op: 11-02-2019 13:21 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.