Rookgenerator van inbraakalarm zorgt voor brandweerinzet in Vuren

Rookgenerator van inbraakalarm zorgt voor brandweerinzet in Vuren

VUREN – Een rookgenerator welke wordt geactiveerd bij een inbraakalarm heeft zondagavond 10 februari in Vuren voor een inzet van de brandweer gezorgd.

Het incident gebeurde even na 21:30 uur bij een bedrijf aan de Laaglandseweg. Bij aankomst van de brandweer en de beveiliging bleek dat het pand vol met rook stond. Het duurde even voordat de brandweer het pand kon betreden omdat de sleutelhouder even nodig had om ter plaatse te komen. In de tussentijd werd door de hoeveelheid rook het brandalarm van het aangrenzende pand geactiveerd.

Na een verkenning van de brandweer bleek dat er geen brand was. De brandweer heeft het pand geventileerd en kon daarna weer terugkeren naar de kazerne. Wat de rookgenerator heeft geactiveerd is niet bekend.

Foto boven: Hulpdiensten Gorinchem / Max Liet

Geplaatst op 10-02-2019 21:49 uur | Laatst bijgewerkt op: 10-02-2019 22:18 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.