Leerdammer (41) aangehouden op verdenking van merkvervalsing

Leerdammer (41) aangehouden op verdenking van merkvervalsing

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Een 41-jarige Leerdammer is vrijdagavond in het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden op verdenking van merkvervalsing. Dat meldt de politie Waddinxveen – Zuidplas op haar Facebookpagina.

Agenten werden die avond aangesproken door een automobilist die de Leerdammer verdacht gedrag zag vertonen bij een tankstation aan de Schielandweg in de Zuid-Hollandse plaats. De politie besloot de Leerdammer hierop te controleren. Bij een speekseltest bleek dat de man onder invloed was van diverse verdovende middelen. In zijn auto werden meerdere pakketten met kleding aangetroffen. “Vanwege het vermoeden van merkvervalsing werd de man aangehouden” aldus de politie. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto: Politie Waddinxveen – Zuidplas

Geplaatst op 04-02-2019 20:27 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.