Vergeten pannetje op het vuur zorgt voor brandweerinzet in Leerdam

Vergeten pannetje op het vuur zorgt voor brandweerinzet in Leerdam

LEERDAM – Een vergeten pannetje heeft zaterdagmiddag 5 januari voor een inzet van de brandweer gezorgd in Leerdam.

Het incident gebeurde omstreeks 17:30 uur aan de Esdoornstraat. De ter plaatse gekomen brandweer constateerde dat een vergeten pannetje op het vuur voor rookontwikkeling zorgde. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de woning geventileerd. De bewoonster is in verband met mogelijke rookinhalatie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

UPDATE 07-01-2019: Helaas is gebleken dat de redactie van 112-Glasstad.nl van verkeerde informatie is voorzien over dit incident. Navraag bij de veiligheidsregio, na diverse opmerkinngen van volgers over de onjuistheid van het bericht, leert dat er brand was in een fornuis. Over een vergeten pannetje is bij de veiligheidsregio niets bekend. De bewoonster is door de ambulancedienst nagekeken op rookinhalatie, maar is niet naar het ziekenhuis vervoerd. Het team van 112-Glasstad.nl betreurt de verspreiding van de foute informatie en doet er alles aan om dit niet nogmaals te laten gebeuren.

Foto: 112-Glasstad.nl / Pieter Horsting

Geplaatst op: 05-01-2019 21:13 uur | Laatst bijgewerkt op: 07-01-2019 10:43 uur

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.